Tijekom vikenda za zagorskim je prometnicama zabilježeno sedam prometnih nesreća, od čega su dvije bile s teško ozlijeđenima i s neregistriranim vozilima

U Vukancima teško stradao traktorist, u Ladislavcu motociklist – obojica su vozila bez vozačke dozvole, a ovaj drugi i bez kacige

Objavljeno: 23.09.2019. AB

Tijekom proteklog vikenda na području koje pokriva Policijska uprava krapinsko – zagorska, evidentirano je osam kaznenih djela, sedam prometnih nesreća i tri prekršaja, a u dvjema nesrećama su dvije osobe teško ozlijeđene.
U Vukancima, općina Mače, je tako uslijed neprilagođene brzine došlo do slijetanja traktora s ceste, a 25-godišnji vozač koji je upravljao neregistriranim traktorom i bez vozačke dozvole, zadobio je teške tjelesne ozljede. U Ladislavcu, grad Zlatar, je pak u prometnoj nesreći, do koje je došlo zbog nedržanja sredine obilježene prometne trake, neregistriranim motociklom, bez vozačke dozvole i bez zaštitne kacige, teške tjelesne ozljede zadobio 20-godišnji motociklist. Prevezen je u Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana, gdje mu je pružena liječnička pomoć, a zatim u Klinički bolnički centar “Sestre milosrdnice” u Zagrebu.
U preostalih pet nesreća nastala je samo materijalna šteta, a dogodile su se u Donjoj Stubici, zbog nepropisne radnje vozilom, u Petrovoj Gori uslijed neprilagođene brzine, zatim u Oroslavju, uslijed nedržanja potrebnog razmaka između vozila, u Klokovcu zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, te u Klenovcu Humskom, zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika, pri čemu je vozaču izmjereno 1,81 promila alkohola u organizmu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba