Odobrava se odvoz dvaju komada posebno označenih vreća sa skupljenim pelenama mjesečno

Općina Đurmanec sufinancira troškove zbrinjavanja pelena za roditelje djece do treće godine i osobe sa zdravstvenim problemima

Objavljeno: 21.09.2019. JJ

Pozivaju se mještani s prijavljenim prebivalištem na području općine Đurmanec, korisnici usluge odvoza i zbrinjavanja komunalnog otpada, a koji trenutno imaju problema s prikupljanjem i zbrinjavanjem pelena, da podnesu Upravnom odjelu Općine Đurmanec zahtjev radi ostvarivanja prava na sufinanciranje troškova prikupljanja i zbrinjavanja pelena.

Propisani obrazac

Pravo na sufinanciranje troškova prikupljanja i zbrinjavanja pelena ostvaruje se na način da se korisnicima usluge odobrava mjesečno odvoz dva komada posebno označenih vreća sa skupljenim pelenama i to roditeljima za djecu do treće godine života djeteta te osobama koje iz zdravstvenih razloga koriste pelene.
Zahtjev za ostvarivanje prava sa svom potrebnom dokumentacijom podnosi se Upravnom odjelu Općine Đurmanec na propisanom obrascu. Uz zahtjev, podnositelj je dužan priložiti presliku osobne iskaznice, rodni list djeteta ili potvrdu liječnika da podnositelj zahtjeva iz zdravstvenih razloga koristi pelene. Rok za podnošenje zahtjeva je 27. rujna.

Detaljne informacije

Detaljne informacije zainteresirani mogu pročitati na internetskoj stranici općine Đurmanec, a za dodatne informacije obratiti se Upravnom odjelu Općine osobno, na broj telefona 049/346-326 ili 346-327 te putem e-maila: [email protected] ili [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba