ZAGORCI, OVE SUBOTE I NEDJELJE NEMA DVOJBE: Požurite na zagorski vikend i Late Night Shopping u Westgate Shopping City!

Sutra festival zagorskih izvođača i stand up Davora Dretara, a u nedjelju Tomislav Špiček priprema najbolji zagorski ručak

Objavljeno: 20.09.2019. zagorjeinternational

Novi Late Night Shopping uz super popuste je tu! Ovog vikenda od 20 do 23. rujna ulovite najbolje modne kombinacije uz odlične popuste na poznate svjetske brendove poput Manga, Terranove, Prime, s.Olivera, Europe 92 i mnogih, mnogih drugih, samo u Westgate Shopping Cityju.
Jesen stiže i hladniji dani sve su bliže, a na Late Night Shoppingu u petak i subotu od 17 do 22 sata te u nedjelju od 17 do 21 sat pušu samo najbolji popusti! I naravno, omiljeni centar shoppinga i zabave donosi pregršt zabavnog sadržaja za sve uzraste. U petak od 17 sati u novootvorenoj trgovini Möbel Land uživajte u odličnom kuhanju poznatog kuhara Mate Jankovića, a cijeli vikend čeka vas zagorski vikend u Westgateu! U subotu se tako možete zabaviti uz festival zagorskih izvođača i stand up komediju Davora Dretara Dreleta, a u nedjelju od 16 sati, poznati kuhar Tomislav Špiček ponovno kuha odlične specijalitete na “Špičekovoj kuhači”. Ovog puta očekuje vas najbolji zagorski ručak!
Dođite ovog vikenda na poznati Late Night Shopping uz najbolje popuste i odličnu zabavu!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba