Velika sniženja na odjeću, obuću, kozmetiku, dječji asortiman, sportsku opremu ili asortiman za kućanstvo, učinit će prelazak na hladnije dane veselijim i ugodnijim

West Shopping Utorak uz najbolje popuste u Westgateu!

Objavljeno: 08.09.2019. zagorjeinternational

Westgate Shopping City svojim posjetiteljima opet donosi najbolje popuste, u kojima će uživati svi uzrasti. Svakog mjeseca, drugi utorak u mjesecu od 10 do 21 sat, na West Shopping Utorku možete obogatiti svoju garderobu uz mnogo super popusta poznatih brendova, kao što su Mango, Benetton, s.Oliver, Europa 92, CCC, Varteks, Mass, Sportina, Ecco, najveći Baby Center, Magic Baby, Hervis, Vitapur i mnogi drugi.

Westgate na West Shopping Utorku najsretnije časti shoppingom!

Dođite na West Shopping Utorak 10. rujna, uživajte u shoppingu i istražite popuste u omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj. Najsretnije posjetitelje će shopping patrola počastiti Westgate poklon karticama za ludi shopping nove jesenske kolekcije haljina, tunika, majica, hlača i cipela, uz koje se lakše podnose jesenski dani. Vani je sve hladnije, a vi se zaputite u Westgate, gdje će vas ugrijati odlični popusti na West Shopping Utorku!

Velika sniženja na odjeću, obuću, kozmetiku, dječji asortiman, sportsku opremu ili asortiman za kućanstvo, učinit će prelazak na hladnije dane veselijim i ugodnijim. A kad se umorite od shoppingiranja, dođite u najveći Rock’n’Bowl bowling centar ili Muzej automobila Ferdinand Budicki.

Dok vi šopingirate, djeca uživaju!

Dok roditelji love najbolje popuste, djeca uživaju u nezaboravnoj zabavi koju im pruža najveća preuređena igraonica u Hrvatskoj, Family Park, uz pregršt veselog sadržaja i šarenih likova. Zaboravite sve dosadne utorke. Uživajte u najboljem shoppingu i dođite na West Shopping Utorak 10. rujna!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba