Radovi vrijedni više od 620 tisuća kuna trebali bi završiti do sredine listopada

Počinje uređenje grobnih kuća i groblja u Bednji, Cvetlinu i Vrbnu

Objavljeno: 29.08.2019. JJ

Načelnik Bednje Damir Poljak, u nazočnosti svog zamjenika Ivice Hrenića, s direktorom tvrtke TTG d.o.o. iz Donje Višnjice Franjom Zgrepcem, potpisao je ugovor o uređenju grobnih kuća i groblja u Bednji, Cvetlinu i Vrbnu. U njihovo uređenje ukupno će se uložiti 621.800 kuna, pri čemu radove svotom od 339.000 kuna sufinancira Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, iz programa “Uređenje stanovanja i komunalnog gospodarstva”. Radovi počinju idućih dana.
Na groblju u Bednji glavnina radova izvodit će se na grobnoj kući, na kojoj će biti postavljen novi pokrov, obavit će se i fasadersko – ličilački radovi te urediti staza i obloga stubišta. Slični opseg radova bit će obavljen i na grobnoj kući u Cvetlinu, dok će se na mrtvačnici u Vrbnu, uz uređenje fasade i bojanje prostora, obaviti i krovopokrivački radovi te izgraditi ograda.
Završetak svih radova predviđen je do polovice listopada, a to znači da će za Sve Svete groblja u novom ruhu dočekati brojne posjetitelje.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter