OPET PUNE RUKE POSLA ZA ZAGORSKE POLICAJCE: U Slanom Potoku iz obiteljske kuće ukraden zlatni nakit, ženski sat i paket piva, a zabilježena je i krađa u Gornjoj Stubici

Iz ugostiteljskog objekta uzeo novac i ključeve automobila, koji je potom ukrao s parkirališta

Objavljeno: 22.08.2019. IB

Policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirali su jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i dva kaznena djela teške krađe. U noći s utorka na srijedu, nepoznati je počinitelj u Donjoj Šemnici na dvorištu ispred kuće 19-godišnjeg hrvatskog državljanina nepoznatim sredstvom ogrebao osobno vozilo.
Iste noći nepoznati je počinitelj u Gornjoj Stubici nasilno ušao u ugostiteljski objekt u vlasništvu 33-godišnjeg hrvatskog državljanina te otuđio nekoliko stotina kuna i ključeve osobnog vozila. Također je s parkirališta ugostiteljskog objekta, uporabom originalnih ključeva, otuđio osobno vozilo. Vlasniku vozila i poduzeću nastala je materijalna šteta od više tisuća kuna.
U razdoblju od 19. do 21. kolovoza, nepoznati počinitelj je u Slanom Potoku nasilno ušao u obiteljsku kuću 65-godišnjeg hrvatskog državljanina i otuđio zlatni nakit, ženski sat te paket piva. Time je oštetio 65-godišnjeg hrvatskog državljanina za više tisuća kuna.
Evidentiran je i jedan požar na otvorenom prostoru. U srijedu oko 14.30 sati u Zlatar Bistrici došlo je do požara na zapuštenoj parceli, odnosno, do požara suhe trave i niskog raslinja bez štete. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Zlatar Bistrica i Javne vatrogasne postrojbe Marija Bistrica.

 

FOTO: DVD Zlatar Bistrica
FOTO: DVD Zlatar Bistrica

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba