PUNE RUKE POSLA ZA ZAGORSKE POLICAJCE: Krao se novac i nakit iz kuća, ustrijeljena je srna, nepoznati je počinitelj natočio gorivo na benzinskoj postaji, pa pobjegao…

TEŠKA KRAĐA U ZABOKU: Nasilno ušli u poduzeće pa otuđili četiri kotača s čeličnim naplatcima i gumama za teretna vozila, vrijedna više tisuća kuna

Objavljeno: 20.08.2019. JJ

U razdoblju od 15. svibnja do 17. kolovoza, nepoznati je počinitelj u Bratkovcu, općina Zagorska Sela, iz nezaključane kuće 71-godišnjeg hrvatskog državljanina otuđio više tisuća kuna, dok je u ponedjeljak nepoznati počinitelj ušao u obiteljsku kuću u Podgorju Bistričkom, općina Marija Bistrica, iskoristivši nepažnju vlasnika, te otuđio nepoznatu količinu novca i razni zlatni nakit. 73-godišnji hrvatski državljanin oštećen je za više tisuća kuna. Istog dana nepoznati su počinitelji nasilno ušli u poduzeće u Zaboku, iz kojeg su otuđili četiri kotača s čeličnim naplatcima i gumama za teretna vozila, u vrijednosti više tisuća kuna.

Pili prije otvaranja

U nedjelju je pak u Ciglenici Zagorskoj, općina Sveti Križ Začretje, nepoznati počinitelj natočio gorivo na benzinskoj postaji i zatim napustio benzinsku postaju, ne podmirivši račun, dok su u ponedjeljak u Stubičkim Toplicama u nezaključani ugostiteljski objekt prije njegovog otvaranja ušli 30-godišnji i 20-godišnji hrvatski državljanin, koji su ondje konzumirali razna pića.

Dragovoljna predaja

U Erveniku, općina Zlatar Bistrica, nepoznati je počinitelj u ponedjeljak oko 19 sati ustrijelio srnjaka. Istog dana jedna je osoba policiji dragovoljno predala jedan kilogram privrednog eksploziva i 470 komada streljiva, odnosno, osnovnog punjenja za tromblonske mine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba