Završio jubilarni 10. Jailhouse festival, koji je okupio rekordan broj posjetitelja

SMIJEH I SVIRKA ZA KRAJ: Publika uživala u nastupu Krankšvestera i “ljudskog jukeboxa” Boba Milana, “Quiz nightu” te stand up-u

Objavljeno: 20.08.2019. IB

Završio je jubilarni deseti Jailhouse festival u Lepoglavi, koji je posjetiteljima i ove godine ponudio odlične svirke, te bogat sportski i zabavni program. U subotu su odličnim nastupom mnogobrojnu publiku zagrijali Mind Release i Pepel puh, kao predgrupe Krankšvestera, koji je spektakularnim koncertom dobro “prodrmao” sve prisutne. Nakon koncerata, fešta se preselila u Caffe bar Luna, gdje je nastupio DJ Nesho. Popodnevni je dio programa bio obilježen turnirom u Bubble footballu koji je, kao i uvijek, zabavio i do suza nasmijao prisutne, uz mnoge vratolomije i padove. Prvo mjesto osvojila je ekipa Brute Force.

10 ekipa

Nedjelja, posljednji dan Jailhouse festivala, započeo je turnirom NUM Odbojka 3 na 3, na kojem je snage odmjerilo 10 ekipa, među kojima se najboljom pokazala ekipa “Nema predaje“ iz Međimurja, koju su činili Jurica Novak, Karlo Novak i Saša Leskovar. Drugo mjesto pripalo je ekipi “Monster Clock“, dok je treće mjesto osvojila ekipa “Peruggia“. U čitaonici je održan tradicionalni “Quiz night”, za kojeg se tražilo mjesto više. Od 10 ekipa, pravim su se znalcima pokazali Vjekoslav Vuk, Jasna Škiljan, Lana Pavlaković i Dražen Milak iz ekipe “Ovi tu“, koji su odnijeli titulu pobjednika. Zanimljiv nastup imao je i “ljudski jukebox” Bob Milan. Prisutni su dobili popise pjesama, a svoje su želje slali Milanu na mobitel, koji je te želje, uz, naravno, zabavne posvete, redom neumorno ispunjavao sljedeća tri sata.

Urnebesni komičar

Nakon toga, na pozornicu je stao urnebesni komičar Vlatko Štampar, koji je publiku nasmijao do suza. Nakon njegovog nastupa, posjetitelji su se imali prilike vratiti do Caffe bara Luna, gdje je ponovno zasvirao Bob Milan. Tako je uz glazbu, smijeh i odličnu atmosferu, zatvoren jubilarni 10. Jailhouse festival, koji je okupio rekordan broj posjetitelja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba