UPOZNAJTE “STIR UP”: Novi i fleksibilan radni prostor u centru Zaboka, kreiran za pojedince i male tvrtke koje cijene dizajn, funkcionalnost, prijateljsku uslugu i pažnju posvećenu detaljima

PRONAŠLI SMO SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠ EVENT, PREZENTACIJU ILI SASTANAK: Unajmite radni prostor već od 900 kuna mjesečno

Objavljeno: 13.08.2019. zagorjeinternational

U Zaboku je ove godine osnovan “STIR UP” – novi i fleksibilan radni prostor kreiran za pojedince i male tvrtke koje cijene dizajn, funkcionalnost, prijateljsku uslugu i pažnju posvećenu detaljima.

Plaćanje i u kriptovalutama

Radi se o prvom coworking prostoru u Hrvatskom zagorju te kao prvom hrvatskom coworking prostoru koji svojim članovima omogućuje plaćanje u kriptovalutama.

– Pružajući pametniju, fleksibilniju alternativu uobičajenom načinu rada te bolji način poslovanja, naš je cilj jednostavan: učiniti naše članove i njihovo poslovanje uspješnijima – ističu u STIR UP-u.
STIR UP je savršeno mjesto za održavanje eventa, prezentacija, radionica ili poslovnih sastanka. Unajmite vaš radni prostor već od 900 kuna mjesečno.

Prvih pet – 50 posto popusta

– Dođite i isprobajte naš prostor besplatno na jedan dan bez ugovornih obveza. U tijeku je akcija – prvih pet klijenata ostvaruje popust od 50 posto prvih dva mjeseca – pozivaju iz STIR UP-a.
Slobodno ih kontaktirajte na e-mail: [email protected] ili na mob: 098/857-164, 098/604-614, a za više informacija posjetite web stranicu: www.stirup.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba