PROZORI I VRATA S UVJERLJIVIM ARGUMENTIMA: Varaždinska kompanija Marlex najveći je domaći proizvođač PVC stolarije i ALU bravarije IZO stakla, a nedavno je u Krapini otvorila svoj 28. salon, čiji je zastupnik poduzeće SALE – MONT

BUDUĆNOST JE STIGLA: Možete li zamisliti da imate staklo koje se samo zatamnjuje kad je vani sunčano i postaje transparentnije kad je vani oblačno? S Marlexom je to moguće!

Objavljeno: 27.07.2019. zagorjeinternational

Varaždinska kompanija Marlex najveći je domaći proizvođač PVC stolarije i ALU bravarije IZO stakla, a struka je svrstava u jednu od najboljih i najuspješnijih proizvođača. Prije tri mjeseca, pored pet salona u Austriji, Italiji i Francuskoj, Marlex je otvorio i novi salon u Krapini, inače 28. salon u Republici Hrvatskoj. Zastupnik je poduzeće SALE – MONT KRAPINA d.o.o., vlasnika Saše Leljaka, a salon je moderno opremljen uzorcima iz proizvodnog programa. U salonu vas čekaju educirani djelatnici koji će vam pomoći pri odabiru najbolje stolarije za vas i vašu obitelj ili poslovne potrebe.

Kvaliteta materijala

Kompanija Marlex osnovana je 2003. godine i u privatnom je vlasništvu, sa sjedištem i proizvodnim pogonima u Varaždinu. Ono što ovu kompaniju izdvaja na tržištu, zasigurno je kvaliteta materijala i inovacije koje koriste. Izdvojit ćemo samo neke od prednosti koje su u “Marlexu” već u osnovnoj ponudi, dok se kod drugih te prednosti dodatno naplaćuju ili ih uopće nema. To je prije svega tro-brtveni sistem PVC profila – treća brtva je specijalno dizajnirana i sastavni je dio profila, dok konkurenti vrlo često tu treću brtvu imaju od gume koja je porozna i ima vrlo kratak rok trajanja. U tom sistemu se ne koristi čelik, već su profili ojačani specijalnim Powerdur® stripes by BASF materijalom, koji se koristi u NASA-inom programu, avio i auto industriji i služi kao ojačanje u cijelom okviru, koji se spaja na svi kutovima, puno je lakši i čvršći te se može sto posto reciklirati. U osnovnoj ponudi su i samoventilirajući okovi, čija je startna nosivost 120 kilograma. Osim navedenih prednosti u materijalima, tu su i vrhunski strojevi posljednje generacije, te vrijedne ruke svih 246 djelatnika koji daju finalni pečat Marlex sistemima prozora i vrata.
Marlex koristi i PLANITHERM 4S EVOLUTION staklo, koje se prilagođava atmosferskim prilikama u svim godišnjim dobima, pa tako, kad je vani oblačno, staklo postaje transparentnije, a kad je vani sunčano, ono se samo zatamnjuje i stvara ugodnu atmosferu u prostoru. Inače, Marlex ima izbor od preko 720 kombinacija stakla, a samim time i rješenje za sve izazove.

Ugradnja komarnika

Zastupničko poduzeće SALE – MONT bavi se montažom i demontažom PVC i ALU stolarije, drvo aluminij stolarije i IZO stakla (proizvodi Marlexa), uz mogućnost ugradnje po RAL standardima (pasivne kuće, velika energetska učinkovitost) te ugradnjom svih vrsta komarnika, za sprječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata. Tu je i mogućnost obrade špaleta, popravaka i zamjene okova i kvaka, te ostali završni radovi u graditeljstvu. U ponudi su rolete, žaluzine i grilje (proizvodi Marlexa), kao i prozorske klupčice, sobna vrata, rolo, panel i trakaste zavjese. Salon se nalazi na adresi Polje Krapinsko 114, gdje je i sjedište poduzeća SL komunikacije & mediji.
Bogatu Marlexovu ponudu u salonu u Polju Krapinskom možete razgledati od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, montaža se po potrebi obavlja i subotom, a za sve dodatne informacije nazovite broj telefona 049/640-545 ili mobitela 097/72 62 090 (Saša Leljak).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba