Na tradicionalnom malonogometnom natjecanju u Jesenju zaigralo 18 ekipa

Pilana Draganić & Vuzem osvojila turnir “Za Ljepoga“

Objavljeno: 03.07.2019. IB

U sklopu obilježavanja Dana općine Jesenje, održan je malonogometni turnir “Za Ljepoga“, na kojeg se prijavilo 18 ekipa. U prvom polufinalnom susretu, ekipa Pilana Draganić & Vuzem visokim je rezultatom 5:0 pobijedila Sportsko društvo Đurmanec. U drugom polufinalnom susretu, Aso ponos i Draš i Maja igrali su neriješeno, a u izvođenju penala uspješniji su bili igrači ekipe Draš i Maja, koji su rezultatom 4:3 zasluženo izborili ulazak u finale.
U finalu je ekipa Pilana Draganić & Vuzem s 1:0 bila bolja od ekipe Draš i Maja, a u borbi za treće mjesto, Aso ponos je s 2:1 pobijedio SD Đurmanec.
Tri prvoplasirane ekipe dobile su pehare, a pobjedničkoj ekipi Pilane Draganić &Vuzem, za koju su igrali Malogorski, braća Kovačec, Janžek, Draganić, Cvrtila, Jančić, Vojsk, Marot, Šoštarić i Strabić, pripao je i prijelazni pehar.
Najboljim igračem turnira proglašen je Filip Majić (Maja i Draš), najboljim strijelcem Tihomir Šoštarić, dok je najbolji golman bio Goran Malogorski, obojica iz ekipe Pilane Draganić & Vuzem.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba