Izvanredna izborna skupština

Za novog predsjednika DVD-a Zabok izabran Štef Štokan

Objavljeno: 16.06.2019. JJ

U subotu je u Vatrogasnom domu DVD-a Zabok, na prijedlog članova Upravnog odbora, održana izvanredna izborna skupština Društva. Nakon što je od strane članova Društva prihvaćen dnevni red, pristupilo se izboru radnih tijela. Nazočilo je 65 članova, koji su za predsjednika izabrali Štefa Štokana, Želimira Leža za njegovog zamjenika, Roberta Orsaga za zapovjedniku, Ratka Voslara za njegovog zamjenika i Damira Pravicu za tajnika.

Opravdati povjerenje

Za članove  Nadzornog odbora izabrani su  Stjepan Perešin, Josip Tuđa i Petar Vrančić, a za članove Upravnog odbora Tomislav Jerneić, Jadranko Merkaš, Goran Jug, Miroslav Voslar, Jurica Repovečki, Doroteja Lež, Andrijana Jerneić i Ivanka Orsag.

Novoizabrano vodstvo zahvalilo je sada već bivšem predsjedniku Vladimiru Tršinskom na njegovom dugogodišnjem radu, uz nadu u daljnju suradnju s ovim pomlađenim vodstvom.

Vatrogascima i vatrogaskinjama se obratio i novi predsjednik Štef Štokan, koji je zahvalio svima na ukazanom povjerenju, te dodao da će to povjerenje u svojem mandatu nastojati opravdati.

Pomoć zajednici

Prisutne su pozdravili tajnik Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije Rajko Jutriša i Dražen Sinković, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Zaboka, koji su istaknuli kako svi vatrogasci njeguju zajedništvo jer sami sebe nesebično daju za pomoć zajednici – od gašenja požara do brojnih drugih intervencija i aktivnosti, bez naknade u bilo koje doba, za dobro svih građana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba