Dvije utrke, malonogometni turnir i bogat glazbeni program

Na Mala Erpenja Trekku sudjelovalo 360 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske, u večernjim satima odličan provod uz koncert Zadruge

Objavljeno: 12.06.2019. JM

U subotu je održana utrka Mala Erpenja Trekk, na kojoj je sudjelovalo 360 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske. U utrci “Velika jagoda”, dužine 22 kilometra, prvi je na cilj u kategoriji muškaraca stigao Tomislav Belošević (SD Mala Erpenja), a u kategoriji žena Martina Matečić (SD Mladost), dok je u utrci “Šumska jagoda” na 12 kilometara prvo mjesto u kategoriji muškaraca osvojio Fran Korušić, u kategoriji žena Marija Lukina (Triatlon klub Rudolf Perešin). U kategoriji djeca – 2005. godište i mlađi, među dječacima, najbolji je bio Vito Obrovac, a među djevojčicama Josipa Golubić. Utrku je osiguravala Hrvatska gorska služba spašavanja Krapina.
Tradicionalni malonogometni turnir, koji se održava u sklopu mala Erpenja Trekka, ove je godine imao rekordan broj prijavljenih ekipa, pa je tako od njih 23, prvo mjesto osvojila ekipa CB Europa, drugo Graditeljstvo Merkaš, dok je treće mjesto pripalo ekipi AiB Elektroinstalacije. Prve dvije ekipe osigurale su plasman na završnicu Prvenstva Hrvatske u malom nogometu prema Socca pravilima.
Za glazbeni program bili su zaduženi Grupa Zakon i Crni Ribar, a vrhunac večeri bio je koncert Zadruge.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba