ZA VRHUNSKE SPORTAŠE, VRHUNSKA ZDRAVSTVENA SKRB : Specijalna bolnica Sv. Katarina postala službena bolnica Hrvatskog teniskog saveza

PRVI HRVATSKI REKETI U PRAVIM RUKAMA: “Tenisači se osjećaju sigurnijima kada znaju da iza njih stoji jedna takva institucija”

Objavljeno: 10.06.2019. IB

U Zagrebu je u ponedjeljak potpisan ugovor o suradnji Hrvatskog teniskog saveza i Specijalne bolnice Sv. Katarina, čime je ova Specijalna bolnica postala i službenom bolnicom HTS-a. Ugovor su potpisali Igor Borić, ravnatelj Specijalne bolnice Sv. Katarina te Marin Galić, izvršni direktor Hrvatskog teniskog saveza, a tiskovnoj konferenciji nazočili su Dragan Primorac, predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarine, kao i tenisači Marin Čilić i Mate Pavić te tenisačica Ana Konjuh.

Dugogodišnja suradnja

Ravnatelj Igor Borić naglasio je višegodišnju uspješnu suradnju između Hrvatskog teniskog saveza i Specijalne bolnice Sv. Katarina, dok je Dragan Primorac istaknuo golemu ulogu Specijalne bolnice Sv. Katarina u pružanju zdravstvene skrbi vodećim hrvatskim sportašima.
– Bolnica će nastaviti s uvođenjem inovativnih dijagnostičkih i terapeutskih postupaka sukladno načelima personalizirane medicine, kako bi hrvatski sportaši i dalje imali najbolju moguću zdravstvenu skrb – kazao je Primorac.
Marin Čilić se zahvalio na potpori i suradnji sa Specijalnom bolnicom, koja je uvijek bila iznimna. Pohvalio je vrhunske stručnjake bolnice kao i njihova iznimna postignuća u liječenju, čemu je, istaknuo je, i sam svjedočio. Ana Konjuh se nadovezala te istaknula da joj takav koncept daje sigurnost.

Sve na jednom mjestu

– Znam da sam ovdje u pravim rukama, a odlično je što cjelokupnu zdravstvenu uslugu mogu dobiti na jednom mjestu – zaključila je Konjuh.
Izvršni direktor Hrvatskog teniskog saveza  Marin Galić kazao je kako je da Specijalna bolnica Sv. Katarina prepoznata u svijetu kao vrhunska zdravstvena organizacija.
– Vrhunski hrvatski tenisači osjećaju se sigurnijima, kada znaju da iza njih stoji jedna takva institucija – zaključio je.

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba