Ovog petka i subote Gospodarski sajam Varaždin na Kapucinskom trgu

Predstavit će se više od stotinu izlagača, uz bogat zabavno – glazbeni program i gastro ponudu

Objavljeno: 28.05.2019. zagorjeinternational

Ovogodišnji peti po redu Gospodarski sajam Varaždin održat će se ovog petka i subote na Kapucinskom trgu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe, nudit će cjelodnevni zabavno – glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje. Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, gradovi, općine, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, vinari, modni dizajneri, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radinosti, inovatori i auto kuće s područja sjeverozapadne Hrvatske.

Rasprave i predavanja

GSV 2019. će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno – glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje. Službeno otvorenje GSV-a je u petak u 12 sati, a predviđeno je predstavljanje više od stotinu izlagača. U cjelodnevnom zabavno – glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici nastupit će razna kulturno – umjetnička društva, tamburaški sastavi, plesni klubovi, Društvo Naša djeca, CTK Varaždin, limene glazbe, klape, ženske vokalne skupine i mnogi drugi.

Dobrovoljni prilog

Pokrovitelji Gospodarskog sajma Varaždin 2019. su Grad Varaždin, Varaždinska županija, Hrvatska gospodarska komora, HGK – Županijska komora Varaždin, Obrtnička komora Varaždinske županije, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin, Turistička zajednica grada Varaždina i TZ Varaždinske županije. Organizator je marketinška agencija Tin – marketing d.o.o. iz Varaždina. Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10 do 18 sati, a ulaz je besplatan.
Na ulazu u sajamski šator na Kapucinskom trgu moći će se ostaviti dobrovoljni prilog za Društvo invalida grada Varaždina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba