ODRŽAN PRIJEM ZA NAJMLAĐE ZABOČANKE I ZABOČANE: U razdoblju od prosinca do travnja rođeno 34 djece

“Grad će učiniti sve da našim mladima bude ljepše i bolje”

Objavljeno: 28.05.2019. zagorjeinternational

U Velikoj galeriji grada Zaboka održan je prijem za male Zabočanke i Zabočane rođene u razdoblju od 11. prosinca 2018. do 30. travnja 2019. godine. U tom je periodu rođeno 34 djece, a na prijem se odazvalo njih 19.

Dječji vrtić

– Veseli me ovo druženje s mladim roditeljima te najmlađim Zabočankama i Zabočanima. Naš je zadatak povećanje i poboljšanje sadržaja za ovu djecu. Ove smo godine završili investiciju u dječjem vrtiću, koja je bila izuzetno važna, iako manje vidljiva, a to je da smo nakon četrdeset godina išli u obnovu svih instalacije grijanja i vode, te u obnovu sanitarnih čvorova i sustava grijanja, kako se ne bi moglo dogoditi da ostanemo bez grijanja zimi. Županija u ovom trenutku investira u završetak obnove fasade i uređenja škole, a mi smo prošle godine otvorili i odjeljenje dječjeg vrtića u Martinišću. Uskoro krećemo i s izgradnjom skate parka, nadamo se da će proći i projekt pješačko – biciklističke staze Zabok – Oroslavje i sve su to mali dokazi da Grad brine o mladima, i da ćemo učiniti sve da mladima bude ljepše i bolje – rekao je gradonačelnik Ivan Hanžek.

“Zabočki mališani”

U organizaciji prijema za novorođenčad sudjeluje i Društvo Naša djeca Zabok, pa je roditelje mališana pozdravila i predsjednica DND-a i Koordinacijskog odbora “Grad Zabok – prijatelj djece”, Sonja Borovčak.
– Veselimo se svakom novom malom Zabočanu i Zabočanki. Smatram da živimo u jednom lijepom gradu, koji je po mjeri djece i obitelji i maksimalno se trudimo mi u Društvu Naša djeca ponuditi djeci različite sadržaje i razonodu, a nastojimo pomoći i roditeljima. Prepoznatljivi smo po mnogo aktivnosti, prvenstveno po našem zboru “Zabočki mališani”, a tu je i naš projekt “Zdravo i fino” – rekla je Borovčak.
Za roditelje su pripremljeni prigodni pokloni, a uručene su im i novčane potpore. (ib, jj)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba