Jedinstvena promocija obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava

Na sutrašnjem prvom “Županijskom placu” u Varaždinu, predstavljaju se i proizvođači iz Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 17.05.2019. zagorjeinternational

U Županijskoj palači u Varaždinu najavljena je i predstavljena izložbeno – prodajna manifestacija lokalnih proizvođača iz Varaždinske i okolnih županija, nazvana “Županijski plac”. “Županijski plac” su najavili savjetnica župana i predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević, Marija Cafuk iz PPP Cafuk, te Josip Kotiščak iz OPG-a Kotiščak.

Natalija Martinčević istaknula je zadovoljstvo pokretanjem ove manifestacije, ali i velikim  odazivom izlagača.

Domaći proizvodi

– Ovo je još jedna manifestacija u nizu koje organizira naša županija, a sve u cilju promocije i brendiranja svega najboljega što imamo. U protekle dvije godine organizirali smo puno ovakvih manifestacija, i u Hrvatskoj i u inozemstvu, pa su se tako naši proizvođači  i naša obiteljska poljoprivredna gospodarstva predstavili u Zagrebu, Trstu i Grazu. U razgovoru s njima, uvidjeli smo da je takav način prezentacije odličan i da takvih akcija treba biti još više. Ovo je nova manifestacija koja će se održati ove subote od 8 do 13 sati ispred Županijske palače na Franjevačkome trgu, a nadamo se konačno lijepom vremenu i interesu ljudi. Grad bi trebao biti pun ljudi, pa će prije jutarnje kavice, građani imati priliku doći probati i  kupiti domaće proizvode naših OPG-ova – rekla je Martinčević, te dodala kako se prijavilo ukupno 34 izlagača, što je za prvi puta velik odaziv.

– Sve organizacijske troškove snosi Varaždinska županija, a zanimljivo je da se nisu odazvali samo izlagači iz naše županije, nego i proizvođači iz Grada Zagreba, susjedne Međimurske, Krapinsko – zagorske te Koprivničko – križevačke županije. Sigurna sam da će biti zanimljivo, veselo i korisno. Želimo da ova manifestacija zaživi i da postane tradicionalna – zaključila je Martinčević.

Najbolja reklama

 Marija Cafuk iz PPP-a Cafuk istaknula je kako to poljoprivredno gospodarstvo sudjeluje na svim takvim manifestacijama.

– Nama poljoprivrednim proizvođačima ovo puno znači, nemamo novca da plaćamo reklame, pa nam je ovaj sutrašnji događaj najbolja reklama i promocija. Ideja je više nego dobra, iako možda nećemo sutra prodati puno svojih proizvoda, ali kupci će čuti za nas, uzeti kontakte, te nas obići na našim imanjima i tamo kupiti naše proizvode – rekla je Cafuk.

Zahvalivši se Varaždinskoj županiji na ideji i realizaciji, Josip Kotiščak iz OPG-a  Kotiščak je istaknuo kako ga veseli promocija ispred Županijske palače.

– Mi smo pčelari, ponudit ćemo med i sve pčelinje proizvode. Ovakva promocija nam puno znači, tu se ne radi o klasičnom placu i pozivam sve zainteresirane građane, a posebice ljubitelje meda i pčelinjih proizvoda, da nas posjete – rekao je Josip Kotiščak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba