TOPLA DOBRODOŠLICA LJUBITELJIMA SPORTA I PRIRODE: Zabočki 9. po redu “HEP Zagorje Trekk” okupio rekordnih, više od 1200 natjecatelja

“To je Zagorje u svom najboljem izdanju, popunjeni su svi okolni OPG-ovi i kuće za odmor”

Objavljeno: 11.05.2019. zagorjeinternational

U Zaboku je u tijeku 9. po redu HEP Zagorje Trekk, koji je ove godine brojniji nego ikad. S Trga K. Š. Gjalskog krenulo je više od 1200 natjecatelja, koji trče u tri kategorije. Utrka u kategoriji Challenger je duga 28 kilometara i namijenjena je profesionalcima i poluprofesionalcima. U kategoriji Active staza je duga 16 kilometara i namijenjena je iskusnim i spremnijim natjecateljima, dok je staza u kategoriji Light duga osam kilometara, te je namijenjena rekreativcima.


– Na naše zadovoljstvo rastemo svake godine, ali mislimo da zasluženo, jer stvarno u to ulažemo jako puno. Želimo pružiti toplu dobrodošlicu svim ljubiteljima prirode i pokazati im Zagorje u najboljem mogućem izdanju. Imamo oko 1200 prijavljenih trkača iz cijele Hrvatske, ali i drugih zemalja, poput Velike Britanije i Francuske. Imamo i puno noćenja, popunili smo sve susjedne OPG-ove i kuće za odmor, tako da smo prezadovoljni, kazao nam je Žarko Ivančić iz Organizacijskog odbora utrke, a na njega se nadovezao i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.
– Sjajna sportska manifestacija za ljubitelje prirode i promotore zdravog života, a nema idealnije lokacije za to nego što je Krapinsko – zagorska županija. Svugdje u okolici traži se krevet ili stolac više i upravo to želimo, da s ovakvim manifestacijama nudimo dodatni sadržaj uz naše hotele, terme i ugostitelje – kazao je Kolar, a dobrodošlicu svima poželio je i domaćin, gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek, zaželjevši svima dobru zabavu te da iz Zaboka i Zagorja ponesu lijepe uspomene.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba