Skuhali i podijelili rekordnih 10 kotlova graha

Oko tisuću članova Reformista proslavilo Praznik rada u Trakošćanu

Objavljeno: 02.05.2019. IB

U Trakošćanu je održana tradicionalna proslava Praznika rada u organizaciji Reformista Varaždinske županije, koja je okupila oko tisuću članova. Ove godine skuhano je rekordnih deset kotlova graha, koji je podijeljen prisutnima.
Proslavi se pridružio predsjednik Reformista i varaždinski župan Radimir Čačić.
– Od osnivanja naše stranke obilježavamo ovaj dan ovdje u Trakošćanu, koji je zasigurno najljepša lokacija na kontinentu, a današnje prekrasno vrijeme nam ide na ruku – rekao je Čačić.

Najveći neto izvoznik

Čačić je naglasio kako je Varaždinska županija najveći neto izvoznik u Republici Hrvatskoj te kako više nije županija s najnižim plaćama u Hrvatskoj, već se popela na 15. mjesto, dok je Međimurska županija ostala na samom dnu ljestvice. Varaždinska županija već je dvije godine zaredom proglašena najuspješnijom županijom po povlačenju europskog novca, a nezaposlenost je daleko najniža nego u Republici Hrvatskoj, dodao je Čačić.

Ostali prisutni

– Tamo gdje svojim znanjem možemo utjecati na naše rezultate, mi smo uvijek u vrhu. Tamo gdje ovisimo o državi, a to su porezi na proizvodnu djelatnost, tamo nas gaze i zato smo u ovoj poziciji kojoj jesmo – zaključio je Čačić.
Proslavi Praznika rada pridružila se i potpredsjednica Reformista Natalija Martinčević i predsjednik Županijske organizacije Tomislav Paljak, a kao gosti, varaždinske Reformiste došli su podržati i predsjednik međimurske organizacije Ivica Baksa i predsjednik krapinsko – zagorske organizacije Davor Kljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba