DVD Budinšćina obilježilo 90 godina rada i djelovanja

Potpisali povelju o bratimljenju s DVD-om Konačnica, a potom im uručena donacija vatrogasne opreme od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta

Objavljeno: 28.04.2019. zagorjeinternational

Dobrovoljno vatrogasno društvo Budinšćina u je subotu obilježilo 90 godina rada i djelovanja. U sklopu svečanosti podijeljena su brojna vatrogasna priznanja i zahvalnice, a potpisana je i povelja o bratimljenju DVD-a Budinšćina i DVD-a Konačnica. Proslavi je u svojstvu izaslanika predsjednika Sabora RH te izaslanika Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, prisustvovao i saborski zastupnik Žarko Tušek, koji je pritom vatrogascima predao vatrogasnu opremu – donaciju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.
Dožupan Anđelko Ferek-Jambrek, pak je predsjedniku DVD-a Budinšćina Mladenu Banu uručio zahvalnicu, koju je župan Željko Kolar ovom vatrogasnom društvu dodijelio za 90 postojanja i djelovanja, časnog i uspješnog rada.
Među brojnim gostima koji su pozdravili okupljene te čestitali veliku obljetnicu bio je i, u ime Hrvatske vatrogasne zajednice, predsjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Stjepan Skuliber.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba