Očekuje vas vrhunski proljetni vikend u najvećem hrvatskom shopping centru!

ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ: Uživajte u odličnim popustima na Late Night Shoppingu, besplatnom koncertu Maje Šuput i delicijama Tomislava Špičeka

Objavljeno: 26.04.2019. zagorjeinternational

Najveći shopping centar u Hrvatskoj donosi novi Late Night Shopping, uz super popuste i puno dobre zabave! Westgate Shopping City svim svojim posjetiteljima poklanja besplatni koncert poznate pjevačke zvijezde Maje Šuput, obiteljska druženja i natjecanje “Osvoji za obitelj”, a u najveću dječju igraonicu Kid’s World dolazi najpoznatiji dobar tata Petar Nižić. Također, kao i za svakog Late Night Shoppinga, kuhat će poznati kuhar Tomislav Špiček.

Late Night Shopping vikend od 26. do 28. travnja u Westgateu ispunjen je super popustima i zabavnim sadržajima za cijelu obitelj, a očekuje vas u petak i subotu od 17 do 22 sata i u nedjelju od 17 do 21 sat, uz odlične popuste poznatih brendova kao što su Reserved, C&A, Europa 92, Terranova, Hervis, Next, Varteks, TEDi, New Yorker, Lisca i mnogi drugi. Velika sniženja na odjeću, obuću, dječji asortiman, sportsku opremu, artikle za uređenje doma učinit će vaše proljeće još ljepšim!

U subotu, 27. travnja od 19 sati zapjevajte na velikom besplatnom koncertu Maje Šuput, njezine najveće hitove “Lopove”, “Djevojačko veče”, “Ilegalno”, “Svatovska” i mnoge, mnoge druge. Koncert se održava kod ulaza 3.

OSVOJI ZA OBITELJ, BUDI DOBAR TATA I UŽIVAJ U PROLJETNOM RUČKU

Osim Late Night Shoppinga i velikog koncerta Maje Šuput, vikend u Westgateu rezerviran je za zabavu za cijelu obitelj. U subotu od 15 sati tako se možete prijaviti i osvojiti super nagrade za obitelj kod ulaza 3! Shoppingirajte u novootvorenim trgovinama za uređenje doma Primi i Möbel Landu te osvojite veliki nagradni fond od 20 tisuća kuna i uredite svoj dom iz snova. A prije velikog koncerta Maje Šuput, u omiljenoj dječjoj igraonici Kid’s World od 17 sati čeka vas najpoznatiji dobar tata Petar Nižić sa super zabavnim igrama! Pokažite da ste baš vi dobar tata, sudjelujte u igrama za tate i klince te osvojite vrijedne nagrade.

U nedjelju od 16 sati poznati kuhar Tomislav Špiček priprema ukusni proljetni ručak, a posjetitelji se mogu okušati u natjecanju “Zakuhaj protivniku” i osvojiti vrijednu nagradu. Tu je, naravno, i prvo hrvatsko dječje kino “Kid’s World”, koje donosi projekcije najnovijih filmova i crtića za najmlađe!

Dođite na besplatni koncert Maje Šuput u Westgate Shopping City, iskoristite odlične popuste na Late Night Shoppingu i osvojite vrijedne nagrade na obiteljskom vikendu!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba