DRUGI BASKETBALL CAMP CROATIA – OD 29. LIPNJA DO 13. SRPNJA: U goste stiže Neven Spahija, bivši hrvatski izbornik i klupski prvak u šest zemalja

Košarkaški talenti iz cijele regije u Zaboku će imati priliku slušati savjete jednog od najtrofejnijih hrvatskih trenera

Objavljeno: 25.04.2019. AB

Jedan od najtrofejnijih hrvatski košarkaških trenera Neven Spahija bit će gost drugog izdanja Basketball Campa Croatia, koji će se od 29. lipnja do 13. srpnja održavati u Zaboku. Strateg koji je vodio neke od najjačih klubova u Europi svoja će iskustva podijeliti s polaznicima kampa.

Šibenčanin je u više od 30 godina karijere osvojio čak 14 trofeja. Sa španjolskom Valenciom osvojio je Euro Kup 2010., a bio je i prvak Hrvatske, Slovenije, Španjolske, Litve, Turske i Izraela. S Cibonom je 2000. i 2001. godine osvojio dvostruku krunu – prvenstvo Hrvatske i Kup Hrvatske, a posljednji veliki uspjeh je titula prvaka Izraela s Maccabi Tel Avivom 2018. godine. Uz bogato europsko znanje, Spahija će s mladim polaznicima podijeliti i znanje stečeno na mjestu pomoćnog trenera NBA ekipe Atlanta Seahawks.

Inače, Basketball Camp Croatia je već prve godine privukao veliki broj polaznika iz deset zemalja. S polaznicima će raditi stručni trenerski kadar po najnovijim saznanjima iz košarke i kineziologije u najmodernijim uvjetima. Treninzi se održavaju u novoizgrađenoj sportskoj dvorani u Zaboku, u multifunkcionalnoj dvorani s tri košarkaška terena, a uz trenažni program polaznici će raditi sa sportskim psiholozima i nutricionistima, a obići će i Muzej Dražena Petrovića u Zagrebu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba