U Velikom Trgovišću održan međunarodni turnir u gađanju zračnom puškom i pištoljem standard za kadete i kadetkinje, ujedno i kadetsko prvenstvo KZŽ i Grada Zagreba

Najuspješniji domaćini, slijede Predionica i Tekstilac

Objavljeno: 18.04.2019. zagorjeinternational

U Velikom Trgovišću održan je međunarodni turnir u gađanju zračnom puškom i pištoljem standard za kadete i kadetkinje, koji je ujedno bio i kadetsko prvenstvo Krapinsko – zagorske županije i Grada Zagreba. U gađanju zračnom puškom, među kadetima pobjednik je bio Luka Jambreuš iz Podravke Koprivnica, a najbolji zagorski predstavnik bio je Fran Županić iz Predionice Klanjec, na sedmom mjestu. Ekipno, prvi je bio Dub Malinska, drugi Papirničar Rijeka, a treća Lokomotiva Rijeka.
Od zagorskih klubova, Veliko Trgovišće je bilo četvrto, Predionica šesta, a zabočki Tekstilac sedmi. Kod kadetkinja je pobijedila Iva Lemo iz zagrebačke Mladosti. Od Zagorki, najbolja je bila Stela Ćuk iz Velikog Trgovišća, na 11. mjestu. Ekipno, prva je bila Mladost Zagreb, druga Končanica i treća Lokomotiva Rijeka. Veliko Trgovišće je bilo peto.
Na prvenstvu KZŽ, među kadetima prvi je bio Fran Županić iz Predionice, drugi Leon Robert Bogović iz Velikog Trgovišća, a treći Nino Posavec iz Tekstilca. Ekipno, prvo je bilo Veliko Trgovišće, druga Predionica i treći Tekstilac. Među kadetkinjama je pobijedila Stela Ćuk, druga je bila Petra Petak, obje iz Velikog Trgovišća i treća Ema Penezić iz Predionice. Ekipu je imalo jedino Veliko Trgovišće.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba