Na radionici u Kumrovcu 16 polaznika se educiralo o suveniru kao neizostavnom dijelu turističkog doživljaja destinacije

“Suvenir je jedan od kreatora vrhunskog doživljaja i atrakcije kulturnog turizma”

Objavljeno: 17.04.2019. zagorjeinternational

U Villi Zelenjak – Ventek u Kumrovcu, u organizaciji turističkih zajednica “Po plavem trnaci” i “Biser Zagorja”, a uz sponzorstvo Ville Zelenjak – Ventek, održana je edukativna radionica na temu “Suvenir kao dio turističkog doživljaja destinacije”. Prisutne je pozdravila načelnica Zagorskih Sela i predsjednica Turističke zajednice “Po plavem trnaci” Ksenija Krivec – Jurak, koja je izrazila zadovoljstvo interesom za radionicu na kojoj se okupilo 16 polaznika.

Pozitivna slika

Vodila ju je Romana Lekić, pomoćnica dekana za studije turizma na Edward Bernays visokoj školi za komunikacijski menadžment u Zagrebu.

Cilj je bio upoznati polaznike s doprinosom suvenira u izgradnji pozitivne slike o destinaciji, važnosti suvenira kao pomoćnog sredstva za kreiranje vrhunskog doživljaja i atrakcije kulturnog turizma te naglasiti da on potiče suradnju između baštinika, nositelja i prenositelja kulturnog i civilizacijskog identiteta.
Radionica je završena uz razradu nekoliko ideja za nove suvenire, pa je za očekivati da će uskoro svjetlo dana ugledati i novi turistički suvenir.

Ugovor o partnerstvu

Tom prigodom TZ “Po plavem trnaci” i Visoka škola za komunikacijski menadžment “Edward Bernays”, potpisali su ugovor o partnerstvu, a odnosi se na ostvarivanje međusobne partnerske suradnje na područjima studijskih programa visokog obrazovanja koje provodi “Bernays” te djelatnosti u kojima posluje Turistička zajednica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba