Poznati festival u Humu na Sutli održat će se 5. i 6. srpnja

POZNATA NOVA IMENA: Na Hoomstocku će nastupiti i M.O.R.T., Krankšvester, Domagoj Šimek, Haiku Garden, Porto Morto…

Objavljeno: 07.04.2019. zagorjeinternational

Tri mjeseca dijele nas od 14. izdanja Hoomstocka, poznatog festivala koji će se održati  5. i 6. srpnja na igralištu Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli. I ove će godine okupiti široku lepezu izvođača alternativne glazbene scene, pa će tako nastupiti Domagoj Šimek, afirmirani zagrebački kantautor, koji je prošle godine objavio svoj prvi samostalni album, zatim slovenski bend Haiku Garden, te M.O.R.T., autorski punk blues band iz Sinja.

Kontroverzni dvojac

Ovogodišnji Hoomstock neće zaobići ni zagrebački Porto Morto, koji je ovih dana objavio novi album, s kojim najavljuju zaokret u stilu i zvuku, no humsku će publiku počastiti i svojim prepoznatljivim melodijama. Raznolikost alternativnog glazbenog izričaja dokazuje i dolazak Krankšvestera – kontroverznog osječkog hip hop dvojca.  Predstavit će se i slavonska petorka Svemirko, koja donosi zarazni pop retro sound.  Pseća plaža vraća se pod drugim imenom i u nešto drugačijem sastavu i zato se od njih očekuje sasvim “Nešto drugo“. DJ duo Jogurt & Vlad’o bit će zaduženi za dobar štimung u parku.

“Zasviraj na Hoomstocku“

Hoomstock nastavlja poticati mlade glazbene nade, stoga će u svoje okrilje i ove godine primiti jedan perspektivni bend i pružiti mu priliku za nastup uz bok velikim imenima, a od prije su poznati Let3, Kawasaki 3P, Vojko V, Them Moose Rush i Paul The Walrus. Natječaj “Zasviraj na Hoomstocku“ bit će objavljen uskoro.

Festivalske ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio po cijeni od 80 kuna. U prodaji je i paket “Okupi ekipu“, koji uključuje tri festivalske ulaznice, a cijena paketa je 200 kuna. Više informacija nalazi se na službenoj Facebook stranici festivala  i eventa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba