U Tuheljskim Toplicama ovog se vikenda održavaju 12. “Dani E-medica“, na kojima sudjeluju sve zdravstvene škole u Hrvatskoj

Smotra okupila 309 sudionika, Zagorje predstavljaju srednje škole iz Pregrade i Bedekovčine

Objavljeno: 05.04.2019. zagorjeinternational

U Termama Tuhelj se od 4. do 7. travnja održava 12. izdanje smotre “Dani E-medica“. Dio je to nacionalnog projekta “E-medica”, koji povezuje sve zdravstvene škola Hrvatske u jedinstvenu zajednicu. Ove godine smotra je okupila 309 sudionika – 186 učenika i 123 nastavnika iz 37 škola, od kojih je 28 iz Hrvatske.
Krapinsko – zagorsku županiju predstavljaju dvije škole – Srednja škola Pregrada te Srednja škola Bedekovčina. Otvorenju smotre nazočila je zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koja je svim sudionicima poželjela dobrodošlicu u Zagorje.

Sudionike je pozdravio i Bernard Gršić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, izaslanik Predsjednice RH, koja je pokrovitelj smotre.
Smotru je 2005. godine pokrenula Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar, uz potporu svih hrvatskih zdravstvenih škola, a afirmirala se 2006. godine kao pilot – projekt CARNeta.

FOTO: ilustracija

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba