LATE NIGHT SHOPPING U WESTGATEU – CENTRU SHOPPINGA I ZABAVE ZA CIJELU OBITELJ

Očekuju vas super popusti na poznate brendove, kao i delicije iz kuhinje legendarnog Tomislava Špičeka, a tu je i nezaboravan provod za najmlađe

Objavljeno: 22.03.2019. zagorjeinternational

U Westgateu ovog vikenda, od 22. do 24. ožujka, posjetitelje očekuju super popusti na poznatom Late Night Shoppingu, a za ljubitelje ukusne hrane, tu su Špičekova kuhača i odlični specijaliteti. A dok stariji shoppingiraju i kuhaju, najmlađi će uživati u interaktivnoj predstavi i zabavnim notama mlade pjevačke zvijezde koja je zabljesnula na ovogodišnjoj Dori – Bete Sudar.

Najbolji shopping odličnih komada u trgovinama poznatih brendova poput Manga, Terranove, Di Caprija by Varteks, New Yorkera, Massa, Lisce, Sportine, Yammamaya, najveće TEDi trgovine u Hrvatskoj te najvećeg Sancta Domenica Megastorea i mnogih drugih, možete obaviti u petak i subotu od 17 do 22 sata te u nedjelju od 17 do 21 sat na Late Night Shoppingu.
A dok odrasli shoppingiraju, najmlađe očekuje luuda zabava i nezaboravno druženje. U subotu od 17 sati interaktivna predstava “Cvjetno društvo” i brojne zabavne igre klincima će omogućiti uživanje u dobrodošlici proljeću, a od 18 će se svi dobro zabaviti uz vesele note pjevačice Bete Sudar, velikog iznenađenja ovogodišnje Dore. Zabava se nastavlja i u novootvorenom Germania Casinu, uz odličnu gastro ponudu brojnih restorana.
Late Night Shopping nastavlja se i u nedjelju, a ukusni proljetni ručak spremit će poznati kuhar Tomislav Špiček. Osim delicija poznatog kuhara, i posjetitelji se mogu okušati u natjecateljskom druženju. Zakuhaj protivniku te osvoji vrijednu nagradu! A dok tražite najbolje modne kombinacije uz super popuste, svoje najmlađe prepustite nezaboravnim avanturama u najvećoj dječjoj igraonici i prvom hrvatskom dječjem kinu Kid’s World, gdje ih čekaju nove kino projekcije. U petak, 22. ožujka od 18.30 klince čeka pretpremijera najnovijeg kino hita “Moj dida je pao s Marsa”, a cijeli vikend mogu uživati u super crtićima.
Westgate je omiljeni centar shoppinga i zabave za cijelu obitelj, pa je tako zajamčen dobar provod u najvećem Rock’n’bowl bowling centru za sve uzraste. Za autoljupce, tu je Muzej automobila “Ferdinand Budicki”, a ne morate brinuti ni za prijevoz do Westgatea, jer voze vas besplatni Westgate autobusi.

Vidimo se ovaj vikend na Late Night Shoppingu i super provodu u Westgate Shopping Cityju!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba