Održana redovna godišnja skupština DVD-a Dobri Zdenci, koji je prošle godine imao četiri vatrogasne intervencije

Vatrogasne spomenice za 40 godina rada u Društvu dobili Zvonko Bajs i Darko Orešić

Objavljeno: 19.03.2019. IB

U Vatrogasnom domu u Dobrim Zdencima održana je redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Dobri Zdenci, koju je vodio zamjenik predsjednika Mario Poštek. Podnio je izvješće o radu za 2018. godinu, posebno istaknuvši sudjelovanje članova DVD-a u osiguranju XXI. Susreta za Rudija, u organizaciji Zagorskog triatlona, zatim na združenoj vatrogasnoj vježbi Dona 2018., osposobljavanje za zvanje vatrogasac I. klase, donaciju pet radnih odijela DVD-u Šagudovec i druge aktivnosti.
Zapovjednik Dalibor Osrečak istaknuo je da DVD Dobri Zdenci ima ukupno 30 članova, a operativna postrojba 11 članova. DVD je prošle godine imao četiri vatrogasne intervencije.

Nabava opreme

Skupština je usvojila izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora. U planu rada za 2019., zamjenik predsjednika istaknuo je uključenje novih članova u rad društva, sudjelovanje članova DVD-a Dobri Zdenci na osposobljavanju za zvanje vatrogasac I. klase, radove na uređenju vatrogasnog doma, nabavu opreme, obilježavanje Dana zaštite od požara, organizaciju proštenja u Dobrim Zdencima, sudjelovanje u aktivnostima Općine Gornja Stubica i Vatrogasne zajednice te druge aktivnosti.
Izaslanik Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije Velimir Babić, koji je ujedno i zapovjednik VZO-a Marija Bistrica, uručio je vatrogasnu spomenicu za 40 godina rada u Društvu Zvonku Bajsu te Darku Orešiću.

20 godina rada

Predstavnik Vatrogasne zajednice općine Gornja Stubica i tajnik DVD-a Dobri Zdenci Dario Posavec uručio je brončanu vatrogasnu medalju Kristijanu Pošteku te vatrogasnu spomenicu za 20 godina rada u društvu Daliboru Lisaku.
Na skupštini su bili i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, njegov zamjenik Vladimir Škvorc, vijećnica u Županijskoj skupštini KZŽ, predsjednica Savjeta mladih općine Gornja Stubica Ana Ptić, te predstavnici susjednih Društava.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba