U Düsseldorfu se okupilo preko 6000 proizvođača vina i više od 65 tisuća posjetitelja

ZAGORSKI VINARI NA NAJVEĆEM SVJETSKOM SAJMU VINA: KZŽ predstavljaju vinarije Bodren, Petrač, Bolfan Vinski Vrh i vina Vuglec

Objavljeno: 18.03.2019. IB

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Udruženja vinarstva Hrvatske, vinari Udruge “Vino Zagorje” Krapinsko – zagorske županije, predstavljaju se na najvećem svjetskom sajmu vina ProWein u Düsseldorfu. Na zajedničkom nastupu Hrvatske, okupilo se 30 hrvatskih vinara, a Krapinsko – zagorsku županiju predstavljaju vinarije Bodren, Petrač, Bolfan Vinski Vrh i vina Vuglec. Sajam traje od 17. do 19. ožujka i okuplja preko 6000 proizvođača vina i više od 65.000 posjetitelja iz cijelog svijeta.

– Ovo je izvrsna prilika za promociju zagorskih vina i Hrvatskog zagorja kao vinske i turističke destinacije. Za sudjelovanje zagorskih vinara na sajmovima uvelike je zaslužna i Krapinsko – zagorska županija, koja svojim vinarima već godinama pruža podršku u promociji i brendiranju zagorskih vina i sufinanciranju raznih projekata – istaknuli su zagorski vinari, a koje je na zajedničkom izložbenom prostoru posjetio i premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković, koji ih je tom prilikom posebno pohvalio.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba