U zabočkoj Gimnaziji održano županijsko natjecanje iz biologije, na kojem je sudjelovalo 22 učenika zagorskih srednjih škola

Najviše prvih, drugih i trećih mjesta osvojili domaćini, odluku o tome tko putuje na državno natjecanje, donosi Državno povjerenstvo

Objavljeno: 14.03.2019. IB

U Gimnaziji Antuna Gustava Matoša u Zaboku održano je županijsko natjecanje iz biologije za srednjoškolce, na kojem je sudjelovalo 22 učenika. U kategoriji prvih razreda koji su dio eksperimentalnog programa “Škola za život”, prvo mjesto je osvojila Klara Mihovilić, drugo Lea Mraz i treće Anamarija Kic, sve učenice Gimnazije AGM, a mentorica im je Ana Culej. U kategoriji prvih razreda, prvo je mjesto osvojila Nika Matković iz SŠ Zlatar (mentor Saša Peričak), a drugo su mjesto podijelili učenici SŠ Krapina Borna Cesarec i Branko Artić (mentorica Marija Vincelj). Treće mjesto pripalo je Maji Hren iz SŠ Bedekovčina, a četvrto Blažu Stužiću iz SŠ Zlatar (mentor Saša Peričak).

Najbolje učenice

Kod drugih razreda, prva je bila Petra Sučić iz SŠ Krapina (mentorica Marija Vincelj), druga Jadranka Bingula iz SŠ Zlatar (mentorica Anita Pavlek), treća Dora Malečić iz Gimnazije AGM (mentorica Irena Futivić) i četvrta Melanija Blažević iz SŠ Oroslavje (mentorica Marcela Curman). U kategoriji trećih razreda, najbolja je bila Tamara Ožvald iz SŠ Zlatar (mentor Saša Peričak), a drugo, treće i četvrto mjesto osvojile su učenice Gimnazije AGM, Klara Profeta, Ana Mrković i Marta Vidas (mentorica Ana Culej). Kod četvrtih razreda, prva je bila Petra Horvat, također iz zabočke gimnazije (mentorica Ana Culej), druga Lucija Smrkulj iz SŠ Pregrada (mentorica Neala Čuljat – Tomašić), treće mjesto pripalo je Donatelli Gučin – Županić iz SŠ Zlatar (mentorica Anita Pavlek), dok su na četvrtom, petom i šestom mjestu bili učenici zabočke gimnazije, Karlo Vučilovski, Marija Matovina i Matija Kordej.

Privremene ljestvice

Privremene ljestvice poretka učenika po postignutim bodovima u pojedinoj kategoriji i sve liste odgovora pisanih zadaća šalju se na uvid Državnom povjerenstvu, koje će sastaviti konačnu bodovnu ljestvicu za svaku kategoriju natjecanja i odabrati učenike koji će sudjelovati na državnoj razini natjecanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba