Vrijeme je da probudite svoj ormar novim krpicama

Proljeće stiže ranije uz West Shopping Utorak!

Objavljeno: 10.03.2019. zagorjeinternational

Westgate Shopping City svojim posjetiteljima opet donosi najbolje popuste u kojima će uživati svi uzrasti. Svakog drugog utorka u mjesecu od 10 do 21 sat na West Shopping Utorku možete obnoviti svoju garderobu uz mnoštvo super popusta poznatih brendova kao što su Terranova, Reserved, Benetton, s.Oliver, Europa 92, CCC, Di Caprio by Varteks, Mass, Ecco, Baby Center, Hervis i drugi.

WESTGATE NA WEST SHOPPING UTORKU NAJSRETNIJE ČASTI SHOPPINGOM!

Dođite na West Shopping Utorak 12. ožujka, uživajte u shoppingu i istražite popuste u omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj. Saznajte koji su neizostavni modni komadi ovog proljeća i obojite svoje proljeće “in” bojama. Najsretnije posjetitelje će shopping patrola počastiti Westgate poklon karticama za ludi shopping nove proljetne kolekcije haljinica, tunika, majica, hlača i cipela! U proljeće se sve budi, a vi probudite svoj ormar novim proljetnim krpicama koje možete potražiti uz odlične popuste na West Shopping Utorku!
Nakon shoppinga, odmorite uz bogatu gastro ponudu Ali Kebabe, Meet and Eata i mnogih drugih ugostiteljskih objekata, a čeka vas i super zabava u najvećem Rock’n’bowl bowling centru za punjenje baterija!

DOK VI ŠOPINGIRATE, DJECA UŽIVAJU!

Dok roditelji love najbolje popuste, djeca uživaju u nezaboravnoj zabavi koju im pružaju najveća igraonica u Hrvatskoj, Kid’s World, i prvo hrvatsko dječje kino uz pregršt veselog sadržaja i šarenih likova. Svakako posjetite i Muzej automobila “Ferdinand Budicki”, zaboravite sve dosadašnje dosadne utorke i dođite na West Shopping Utorak 12. ožujka!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba