Pozivaju se svi kreativci

Oslikajte pisanice ili izradite rad na temu križnog puta i sudjelujte na tradicionalnoj izložbi u Galeriji grada Krapine

Objavljeno: 09.03.2019. JJ

Već tradicionalno povodom Uskrsa, Galerija grada Krapine priprema prigodnu izložbu pisanica, koja će se otvoriti 11. travnja. Na izložbi svojim radovima, pisanicama izrađenima u različitim tehnikama, sudjeluju učenici osnovnih i srednjih škola, kao i likovni umjetnici i pojedinci koji se bave oslikavanjem i izradom pisanica. Kako bi izložbu obogatili različitim sadržajem, iz Galerije kao drugu temu predlažu križni put, a ona se može realizirati slikarski ili kiparski.
Izložba nije natjecateljskog karaktera, već se radi isključivo o želji da se prikažu različite tehnike oslikavanja jaja, od arhaičnih i tradicionalnih, do današnjih novih likovnih izražajnih sredstava. Svi dostavljeni radovi bit će izloženi. Radove je potrebno dostaviti u Galeriju grada Krapine, Magistratska 25, najkasnije do 5. travnja. Za sve ostale informacije zainteresirani mogu nazvati 049/370-810 ili 091/370 81 00.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba