Pokušao pobjeći s mjesta nesreće, ali je uhićen

Petar Bočkaj pijan razbio automobil, Osijek ga je potjerao iz kluba

Objavljeno: 02.03.2019. zagorjeinternational

Kako javlja 24 sata, nogometaš Osijeka Petar Bočkaj (22) izbačen je iz kluba! Najbolji nogometaš Osijeka, 22-godišnji Petar Bočkaj, pod utjecajem alkohola izazvao je prometnu nesreću kada se svojim Mercedesom zaletio u benzinsku postaju u Kanižlićevoj ulici u Osijeku i pritom ozlijedio djelatnicu.
Nakon toga je pokušao pobjeći mjesta nesreća ali ga je policija uhitila. Noć je proveo u pritvoru.
Tijekom dana bit će sproveden sucu za prekršaje.

U službenom priopćenju NK Osijeka stoji kako je Petar Bočkaj izbačen iz kluba.

– Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće – zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima. Razlog izbacivanja je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora – piše na službenoj stranici NK Osijeka.

Zagorska nogometna zvijezda svoju je karijeru kao šestogodišnjak započela u krapinskom Zagorcu. 2011. godine Bočkaj je otišao u Dinamo, 2013. u NK Maksimir, a dvije godine kasnije u Inter iz Zaprešića, gdje je napokon dobio priliku zaigrati u 1. HNL. 2016. godine postao je igrač Lokomotive, a u lipnju 2017. godine, igrač Osijeka. Od tada ne prestaje privlačiti pažnju medija, ne samo zbog iznimnog nogometnog talenta, nego i zbog vedre naravi i smisla za humor, ali i zbog toga jer, kako je i sam rekao, voli izlaske. Jedan takav, čini se, sada ga je koštao ugovora u Osijeku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba