Održane redovne godišnje skupštine Atletskog i Triatlon kluba Rudolf Perešin

Osim trčanja u Sportskom centru, zainteresirani će moći trenirati skok u dalj te bacanje koplja i diska

Objavljeno: 27.02.2019. IB

U prostoru Sportskog centra u Gornjoj Stubici održana je redovna godišnja skupština Atletskog kluba Rudolf Perešin, koju je vodio član Upravnog odbora kluba Marijan Sviben, dok je izvješće o radu u 2018. podnio tajnik kluba Dražen Dinjar. Istaknuo je utrke koje je klub organizirao, među kojima je Gornjostubički cener i Modrožanska utrka, zatim rezultate na utrkama tijekom natjecateljske sezone, rad s mlađim uzrastima, obnovu klupskih prostorija i nabavu rekvizita za treniranje te druge aktivnosti.

Financira općina

U planu rada za 2019. godinu naglasio je kako će članovi kluba osim trčanja, trenirati i skok u dalj, te bacanje koplja i diska. Priprema terena i radovi u Sportskom centru za ove discipline izvest će se u narednom razdoblju, a radove će financirati Općina. Istaknuo je i organizaciju Gornjostubičkog cenera i Modrožanske utrke, javljanje kluba na natječaje Središnjeg državnog ureda za šport, za nabavu rekvizita za treniranje, te da Atletski klub Rudolf Perešin postaje član Hrvatske atletske lige sjever. Skupština je prihvatila izvješće o radu, plan rada i financijski plan za 2019.

Učlanjenje novih članova

U prostoru Sportskog centra održana je i redovna godišnja skupština Triatlon kluba Rudolf Perešin, koju je vodio potpredsjednik Krunoslav Borovec. Izvješće o radu kluba u 2018. podnio je Matija Lukina. Istaknuo je da klub ima ukupno 15 licenciranih natjecatelja i druge članove koji su sudjelovali na 16 raznih utrka i liga tijekom sezone u Hrvatskoj te ostvarili vrlo dobre uspjehe. Govorio je i o organizaciji 17. Zagorskog triatlona, kojeg je klub organizirao, a član kluba Tomislav Lešković tom je prilikom osvojio titulu najboljeg zagorskog triatlonca. U planu rada za 2019., osim redovnih treninga i natjecanja na raznim utrkama u Hrvatskoj, Matija Lukina je istaknuo učlanjenje novih članova u klub, zatim nabavu i izradu novih klupskih dresova za članove, organizaciju 18. Zagorskog triatlona, koji će se održati 30. lipnja, proslavu 20 godina djelovanja kluba, uvođenje godišnje klupske članarine, klupsko druženje na kraju godine i druge aktivnosti. Na skupštini je usvojen plan rada i financijski plan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba