Održana izvještajna skupština DVD-a Kumrovec

Brončane vatrogasne medalje dobili Robert Šplajt i Vladimir Lojen, a spomenice za 10 godina u vatrogastvu Martin Sporiš, Josip Borovnjak i Karlo Ulama

Objavljeno: 27.02.2019. IB

U Zelenjaku je održana godišnja izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kumrovec. Izvješća su podnijeli predsjednik DVD-a Tomislav Štefan, zapovjednik Krešimir Ratkaj, blagajnik Nikola Ulama, te predsjednik Nadzornog odbora Nenad Špiljar.

Novi punopravni članovi

Dodijeljena su i priznanja. Brončane vatrogasne medalje za poseban doprinos vatrogastvu primili su Robert Šplajt i Vladimir Lojen, a spomenice za 10 godina u vatrogastvu Martin Sporiš, Josip Borovnjak i Karlo Ulama. Dobrovoljnom vatrogasnom društvu punopravno su pristupili: Leonarda Bat, Veronika Lončar, Luka Starešina i Edi Storjak, nekadašnja mladež DVD-a Kumrovec, koji su svojim pristupom obećali da će raditi timski i za dobrobit DVD-a Kumrovec, te svih mještana općine.

Klapa “Brv“

Uslijedila je pozdravna riječ gostiju, te načelnika Roberta Šplajta, koji se zahvalio na dobroj suradnji. Ispred Vatrogasne zajednice KZŽ i svih zagorskih DVD-ova, obratio se Zdravko Šurina. U glazbenom programu sudjelovala je klapa Brv.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba