Održana prva redovita godišnja skupština Udruge hrvatskih branitelja Marija Bistrica

JEDNOGLASNO SE SLOŽILI: “Proizvodi i usluge članova trebaju pronaći put do domaćeg i stranog tržišta putem turističke zadruge”

Objavljeno: 26.02.2019. zagorjeinternational

U prostorijama DVD-a Marija Bistrica, održana je prva redovita godišnja skupština Udruge hrvatskih branitelja Marija Bistrica. Skupštinu je otvorio predsjednik udruge Ivan Pucko, a vodio ju je Mladen Ptičar, izrazivši zadovoljstvo aktivnostima udruge, koja intenzivno radi na povezivanju i suradnji s drugim braniteljskim udrugama u KZŽ te na socijalizaciji i poboljšanju kvalitete života branitelja i članova njihovih obitelji. Načelnik Marije Bistrice Josip Milički zadovoljan je zacrtanim planom i programom rada tijekom 2019. godine.

Priprema dokumentacije

Na skupštini je istaknuto kako su predsjednik i drugi članovi bistričke braniteljske udruge u proteklom razdoblju sudjelovali na koordinacijama vezanima uz pripremu projektne dokumentacije za prijave na raspisani županijski natječaj i najavljene natječaje resornog ministarstva, da broj članova udruge raste iz mjeseca u mjesec te je najavljeno kako će ovogodišnja turistička manifestacija “Ljeto u Mariji Bistrici” biti bogatija za još jedan događaj namijenjen braniteljima iz cijele županije te ljubiteljima sporta općenito.

Aktivni odmor

Članovi udruge su se složili da kvalitetni proizvodi i usluge članova zadruge trebaju pronaći put do domaćeg i stranog tržišta putem turističke zadruge, koja bi osim (direktne) prodaje i proizvodnje, nudila i mogućnost aktivnog odmora, a sve u korist socijalizacije branitelja na lokalnoj i nacionalnoj razini te u korist članova njihovih obitelji, ali i u korist turističkih objekata na području općine. Prva redovita skupština Udruge hrvatskih branitelja Marija Bistrica završila je izglasavanjem svih izvješća.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba