Održana redovna izborna skupština, na kojoj je usvojeno i izvješće o radu za proteklu godinu

Igor Jambrešić novi je predsjednik Društva vinara “Antun Mihanović” Klanjec

Objavljeno: 25.02.2019. IB

U prostoru Vinoteke “Klanječka pelnica” održana je redovna izborna skupština Društva vinogradara, vinara i prijatelja dobrog vina “Antun Mihanović ” Klanjec.
Dosadašnji predsjednik Zvonko Lovrek, uz redovno godišnje izvješće o radu za proteklu godinu, osvrnuo se kratko i na svoj devetogodišnji mandat u kojem je obavljao predsjedničku dužnost u vinarskoj udruzi koja okuplja profesionalne vinare, ali i mnogobrojne vinogradare hobiste iz klanječkog vinogorja. Uz redovnu djelatnost Društva, koja je usmjerena prvenstveno na edukaciju i savjetodavne aktivnosti te redovno godišnje ocjenjivanje vina, udruga je značajno doprinijela i revitalizaciji autohtone vinske sorte “Sokol” i promociji klanječkih vina, ali i organizirala cijeli niz druženja i izleta za svoje članstvo te aktivno sudjelovala na gradskim i županijskim manifestacijama.
Nakon usvajanja izvješća za 2018. godinu, Skupština Društva je, i to jednoglasno, izabrala i svoje novo vodstvo. Za predsjednika je izabran Igor Jambrešić, novi tajnik Društva je Filip Sever, a blagajnik Zvonko Lovrek. Uz njih, u novi Upravni odbor izabrani su Nenad Posavec, Ivan Petrišić, Zvonko Sever, Ivan Jambrešić, Damir Pogačić, Ivan Vlahović, Božidar Pavlinić i Branimir Lovrečki.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba