Sutra u Pregradi nova radionica u sklopu projekta “Mladi u centru“

Prijavite se i s gradonačelnikom i gradskim vijećnicima razgovarajte o potrebama mladih u gradu

Objavljeno: 22.02.2019. IB

Nastavljaju se radionice u sklopu projekta “Mladi u centru”, koji provode Grad Pregrada, Mreža udruga Zagor i LAG Zagorje – Sutla. Sljedeći susret održat će se sutra od 15.30 sati u Gradskoj vijećnici. Podsjećamo, radi se o projektu financiranom iz Erasmus+ programa, koji za cilj ima unaprijediti status mladih u Pregradi.

Strukturirani dijalog

Kako bi se odgovorilo na određene potrebe mladih te pristupilo zajedničkom pronalaženju rješenja, Grad Pregrada, putem metode strukturiranog dijaloga, želi informirati, educirati i umrežiti mlade te ostvariti suradnju s mladima i njihovim predstavnicima u lokalnoj zajednici.

Dosad su održane tri radionice na kojima su se mladi upoznali s projektom, youthworkom, centrima za mlade te strukturiranim dijalogom kao pokretačem lokalne promjene, a na predstojećoj radionici razgovarat će s gradonačelnikom i gradskim vijećnicima o potrebama mladih u Pregradi.

Dobivanje Youthpassa

– Napominjemo da svi mladi koji sudjeluju u projektu, imaju priliku dobiti Youthpass, koji predstavlja standardiziranu potvrdu kakvu dobivaju mladi koji sudjeluju u Erasmus+ projektima diljem Europske unije te koja ima za cilj doprinijeti priznavanju neformalnog učenja mladih i time njihovoj većoj zapošljivosti – ističu iz Grada Pregrade. Zainteresirani svoje sudjelovanje mogu prijaviti na e-mail [email protected].

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba