A za nešto više od sat vremena – izbor najljepše mame!

Late Night Shopping i fašnički vikend u Westgateu

Objavljeno: 22.02.2019. zagorjeinternational

U Westgateu ovaj vikend posjetitelje čekaju super popusti na poznatom Late Night Shoppingu, a za ljubitelje ukusne hrane tu su Špičekova kuhača i odlični specijaliteti koje će pripremati poznati kuhar Tomislav Špiček. A dok stariji shoppingiraju i kuhaju, najmlađi će uživati u ludom fašničkom vikendu i zabavi bez kraja!

Vikend u omiljenom centru shoppinga i zabave započinje izborom za najljepšu mamu Hrvatske u petak od 18 sati gdje će stručnu žiri odabrati onu najbolju.

Najbolji shopping odličnih komada u trgovinama poznatih brendova poput Manga, Terranove, Di Capria by Varteks, Lisce, najveće TEDi trgovine u Hrvatskoj te najvećeg Sancta Domenica Megastorea i mnogih drugih možeš obaviti u petak i subotu od 17 do 22 sata te u nedjelju od 17 do 21 sat na Late Night Shoppingu. A dok odrasli shoppingiraju, najmlađe očekuje luudi fašnički vikend i najbolje maske te luckasti likovi! U subotu od 17 sati najveći dječji fašnik dolazi u Westgate Shopping City, a izbor za najbolju masku održat će se na jedinstvenom indoor klizalištu gdje svatko besplatno može uklizati u zabavu.

Ludi fašnički dani nastavljaju se i u nedjelju uz interaktivnu predstavu Fašnički šlamperaj, a besplatni ukusni fašnički ručak spremit će nam poznati kuhar Tomislav Špiček! Osim delicija poznatog kuhara i posjetitelji se mogu okušati u natjecanju Zakuhaj protivniku te osvojiti vrijednu nagradu.
A dok tražiš najbolje modne kombinacije po super popustima, svoje najmlađe prepusti nezaboravnoj avanturi u prvom hrvatskom dječjem kinu Kid’s World gdje ih čekaju nove projekcije!

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter