Učenici likovne skupine OŠ Zlatar Bistrica posjetili načelnika Žarka Miholića

“OSLIKAJMO ZLATAR BISTRICU”: Na inicijativu načelnika, izradili slike koje će krasiti zidove općinske zgrade

Objavljeno: 12.02.2019. JJ

Učenici likovne skupine Osnovne škole Zlatar Bistrica, zajedno sa svojim voditeljem, učiteljem likovne kulture i ravnateljicom Jasnom Kokot-Pelko, posjetili su ured načelnika općine Žarka Miholića. Učenici su načelnika razveselili svojim likovnim radovima, koje su donijeli kao poklon Općini. Radovi su izrađeni temperom, a sve su slike koloristične i vedre, s motivima općine Zlatar Bistrice. Projekt ”Oslikajmo Zlatar Bistricu” nastao je na inicijativu načelnika, a osnovna škola je ideju odmah podržala.
U znak zahvalnosti, marljivim rukama malih umjetnika načelnik je predao paket sa slatkišima i likovnim priborom, uz želju da nastave kreativno stvarati. Na susretu je istaknuto kako je zajednička želja da ovo bude početak jedne lijepe suradnje, kako bi se oslikali, uredili i uljepšali i drugi prostori i površine u Zlatar Bistrici.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter