Turistička manifestacija povod za gospodarski susret

Na poziv Udruženja obrtnika D. Stubice, Oroslavja, Marije Bistrice, G. Stubice i Stubičkih Toplica, “Bitku kod Stubice” posjetili obrtnici iz raznih krajeva Hrvatske

Objavljeno: 11.02.2019. JJ

U sklopu obilježavanja obljetnice Seljačke bune, članovi Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice pozvali su kolegice i kolege obrtnike iz raznih krajeva Hrvatske te Slovenije. Donju Stubicu su tako posjetili obrtnici iz Kopra, Siska, Buzeta, Petrinje, Gline i Topuskog, Pakraca, Lipika, Požege, Šibenika, Karlovca, Duge Rese i KZŽ.

Razmjena iskustva

Tijekom druženja u opuštenoj atmosferi, obrtnici su razmijenili iskustva, a bilo je tu i mogućnosti za poslovne dogovore. Svi gosti, kao i domaći obrtnici, prisustvovali su središnjem događaju, rekonstrukciji Bitke kod Stubice, a druženje je u popodnevnim satima nastavljeno u prostoru DVD-a Donja Stubica, gdje je predsjednik Udruženja Nenad Kučiš zahvalio svima na dolasku i podršci, a posebno domaćim obrtnicima, koji su pomogli u pripremi i organizaciji događaja. Ovo je druženje održano drugu godinu zaredom, s ciljem proširivanja suradnje s obrtnicima izvan KZŽ, a kako kažu organizatori, s obzirom na to da je manifestacija vrlo važna za njihov kraj, odabran je upravo taj dan i u svrhu turističke promidžbe.

Pozdravio ih gradonačelnik

Na druženju su bili i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije Davor Pleško, glavna tajnica Hrvatske obrtničke komore Violeta Jelić, potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije Miro Čaržavec te predstavnici ostalih udruženja obrtnika iz KZŽ, a dobrodošlicu  gostima u Donju Stubicu zaželjeli su gradonačelnik Nikola Gospočić u pratnji svojeg zamjenika Luke Grabušića i predsjednika Gradskog vijeća Nikole Boromise.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba