U sklopu ciklusa radionica “EU fondovi – sadašnjost i budućnost”

Dvadesetak budućih poduzetnika upoznalo se s elementima poslovnog plana i doznalo kako se prijaviti na natječaj za poduzetnike

Objavljeno: 06.02.2019. JJ

U Oroslavju je u subotu održana radionica “Kako izraditi poslovni plan za poduzetnika”. Predavač je bio Ivan Biškup, direktor tvrtke Forum Invest d.o.o. i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu u Gradu Križevcima. Dvadesetak budućih mladih poduzetnika upoznato je s elementima poslovnog plana i kako se prijaviti na natječaj za poduzetnike. Uz teoretski dio, razrađivao se i primjer iz prakse.
Radionica je održana u sklopu ciklusa radionica “EU fondovi – sadašnjost i budućnost”, koji se održava u sklopu projekta Info centar za mlade Neos 2.0, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt provodi Udruga mladih Feniks, u partnerstvu s Krapinsko – zagorskom županijom i Gradom Oroslavjem. Sljedeća radionica, Europski socijalni fond, održat će se 16. veljače u prostorijama Grada Oroslavja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba