U sklopu prvog ovogodišnjeg susreta Čitateljskog kluba, u Gradskoj knjižnici Krapina nagradili su svoje najčešće posjetitelje

Alessia Anić – Ćurko, Ana Šemnički, Ana Klasić, Ana Marija Kunštek i Radovan Vincelj su najčitatelji u 2018. godini

Objavljeno: 03.02.2019. AB

U sklopu prvog ovogodišnjeg susreta Čitateljskog kluba, u Gradskoj knjižnici Krapina proglašeni su najčitatelji za 2018. godinu. Nagrade su dodijeljene u pet kategorija: kod predškolaca nagradu je dobila Alessia Anić – Ćurko, u kategoriji osnovnoškolaca Ana Šemnički, kod srednjoškolaca Ana Klasić, u kategoriji odraslih Ana Marija Kunštek, a u kategoriji umirovljenika Radovan Vincelj.
– Čestitamo našim najčitateljima i zahvaljujemo na dolasku gradonačelniku Zoranu Greguroviću koji je uručio priznanja i nagrade, kao i dogradonačelniku Dragi Kozini. Zahvaljujemo i našim partnerima u projektu: Libellusu, Synopsisu i Vihoru. Sve sudionike događanja, kao i sve sugrađane, pozivamo da se priključe radu Čitateljskog kluba, kako bi razmjenjivali doživljaje pročitanih knjiga jer ovakva druženja obogaćuju naše duše. A onda dogodine, tko zna? Možda baš vi budete najčitatelj – poručuju iz Gradske knjižnice Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba