Krapinsko-zagorska županija objavila je natječaj za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga

Dodjeljuje se 200.000 kuna bespovratnih potpora, evo do kad se možete prijaviti

Objavljeno: 26.01.2019. zagorjeinternational

Krapinsko-zagorska županija objavila je natječaj za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga, kojim će se ukupno dodijeliti 200.000 kuna.
Potpore su bespovratne, a po korisniku mogu iznositi do 30.000 kuna, maksimalno do 75 posto od ukupno prihvatljivih aktivnosti.
Udruge mogu prijaviti organiziranje i sudjelovanje na tečajevima za bavljenje poljoprivrednom proizvodnjom, preradom te stavljanjem proizvoda na tržište; organizaciju i sudjelovanje na izložbama i sajmovima; posjete oglednim proizvođačima ili prerađivačima te registraciju robnih marki i promociju poljoprivrednih proizvoda. Aktivnosti moraju biti u skladu s poljoprivrednom proizvodnjom koju obavljaju članovi udruge te moraju biti u programu rada udruge za 2019. godinu.
Rok za podnošenje prijava projekta i programa je 30 dana od dana objave Javnog natječaja, a istječe 25. veljače. Natječaj je objavljen OVDJE.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter