Ovo je ujedno prilika mladim Pregračanima da kažu i kakav žele prostor kina, na kojem su trenutno u tijeku radovi

Kakav centar za mlade treba Pregradi? Izrazite svoje ideje sutra u Gradskoj vijećnici

Objavljeno: 25.01.2019. zagorjeinternational

Nastavljaju se radionice u sklopu projekta Mladi u centru, a sljedeći susret s mladima održat će se sutra od 15 sati u Gradskoj vijećnici. Radionica će se temeljiti na principu “world cafe” metode, kako bi svi mladi dobili priliku za razmjenu mišljenja i stavova o izgledu i funkcioniranju prostora za mlade u Pregradi.

Zanimljivi sadržaji

Podsjetimo, Grad Pregrada zajedno s partnerima Lokalnom akcijskom grupom Zagorje – Sutla i Mrežom udruga Zagor provodi projekt “Mladi u Centru”, koji za cilj ima unaprijediti status mladih u Pregradi. Kroz dijalog mladih s gradonačelnikom i Gradskim vijećem žele se kreirati sadržaji koji su mladima potrebni i zanimljivi te zajednički osmisliti budući gradski centar za mlade.

Jedan od gradskih projekata u kojem će mladi pronaći svoje mjesto je uređenje pregradske kino dvorane na kojoj su krenuli radovi na uređenju krovišta, a nakon čega slijedi i unutarnje uređenje.
– Ovo je prilika mladima da kažu kakav prostor kina žele stoga vas sve u dobi od 13 do 30 godina Grad Pregrada poziva da sudjelujete na radionici gdje ćete imati priliku izraziti svoje mišljenje, ideje i vizije. Svi mladi koji sudjeluju u projektu imaju priliku dobiti Youthpass, koji predstavlja standardiziranu potvrdu kakvu dobivaju mladi koji sudjeluju u Erasmus+ projektima diljem Europske unije te čiji je cilj doprinijeti priznavanju neformalnog učenja mladih i time njihovoj većoj zapošljivosti – ističu organizatori te mole da zainteresirani prijave svoje sudjelovanje na email [email protected].

Sufinancira EU

Inače, projekt “Mladi u centru” sufinancira Europska unija iz programa Erasmus +, Ključna aktivnost 3 za područje mladih, za aktivnost Sastanci mladih i donositelja odluka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba