KONAČNO! LAKŠE SE DIŠE: Jesenje u prvom kolu drugog dijela sezone 1. HMNL-a, na domaćem terenu ostvarilo svoju prvu prvoligašku pobjedu

IZNIMNO BITNA TRI BODA: “Zeleni” na oduševljenje publike svladali Osijek Kelme rezultatom 6:4

Objavljeno: 20.01.2019. zagorjeinternational

MNK Jesenje u prvom kolu drugog dijela svoje prve sezone u 1. HMNL, pred domaćom je publikom u Krapini ostvarilo svoju prvu prvoligašku pobjedu.
U izuzetno bitnom dvoboju po pitanju borbe za opstanak, Jesenje je slavilo protiv gostiju iz Osijeka rezultatom 6:4, ostavivši tako Osijek Kelme prikovan za dno prvoligaške ljestvice. Momčad Roberta Grdovića je imala rezultatsku prednost većim dijelom susreta, no presudan korak prema pobjedi Zagorci su ostvarili u uvodnim minutama nastavka kada od 2:1, s tri gola u tri minute dolaze do velikih 5:1. Jesenje je povelo pogotkom Cvilka, da bi izjednačio Mijić, a potom Jesenje radi seriju od pogocima Hanžića (2) i Švaljeka te autogolom Živkovića. Pod vodstvom novog trenera Saše Voldina, Osječani se nisu predavali, došli su do minimalnog zaostatka pogocima Nospaka, Pandurevića i Horvata, no pečat na pobjedu Jesenja stavio je Rumbak u 37.minuti susreta, za konačnih 6:4.
Jesenje sada tako na pretposljednjem mjestu ima sedam bodova, dva manje od MNK Broda 035, a u sljedećem kolu gostuje kod drugoplasiranog MNK Squarea.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba