PRIJAVITE SE: Najveći obrtnički sajam na svijetu okupi preko tisuću izlagača iz više od 60 zemalja, a posjeti ga preko 120 tisuća posjetitelja

HOK sufinancira predstavljanje hrvatskih obrtnika na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu

Objavljeno: 03.01.2019. JJ

Hrvatska obrtnička komora organizira kolektivan nastup članova HOK-a i s 50 posto troškova sufinancira standardno uređen izložbeni prostor na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2019. (IHM 2019.) Radi se o najvećem obrtničkom sajmu na svijetu s preko 1100 izlagača iz više od 60 zemalja, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, na kojem su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od 25 godina, a koji će posjetiti preko 120 tisuća posjetitelja.

Sajam će se održati od 13. do 17. ožujka. Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu “ključ u ruke”, uz sufinanciranje HOK-a za članove HOK-a od 50 posto, iznosi 147,50 eura po četvornom metru standardno uređenog izložbenog prostora. Puna cijena izlaganja za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a je 295 eura po četvornom metru. Rok prijave nastupa je 17. siječnja 2019. godine ili do popune izložbenog prostora. Sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici HOK-a, kao i na internetskoj stranici Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba