Nova taborska filmska priča na rasporedu je od 10. do 13. srpnja

Otvorene prijave za 17. Tabor Film Festival, a u prodaji su i early bird ulaznice

Objavljeno: 02.01.2019. JJ

Međunarodni festival kratkometražnog filma Tabor Film Festival pozvao je sve zainteresirane autore da prijave svoje filmove na 17. festivalsko izdanje i pridruže se taborskoj filmskoj priči koja će održati od 10. do 13. srpnja u Dvoru Veliki Tabor u Desiniću.
Na festival se mogu prijaviti filmovi u trajanju do 30 minuta u kategorijama: igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni film i glazbeni video, a koji su nastali nakon 1. siječnja 2018. godine. Natječaj je otvoren do 15. veljače 2019., a detalje o prijavi možete pronaći na CLICK FOR FESTIVAL.
Uz otvorene prijave, započela je i prodaja early bird ulaznica. Prošlogodišnje izdanje TFF-a ponudilo je obilje kvalitetnih filmova, koncerata, radionica, predavanja, izložbi i druženja, a za 17. TFF najpovoljnije festivalske ulaznice Supergrabilice po cijeni od 120 kuna (16€) dostupne su na linku. Informacije o 17. Tabor Film festivalu mogu se pratiti na stranici eventa.
Festival ima podršku Hrvatskog audiovizualnog centra, a organizator je Udruga Gokul, uz pomoć Muzeja Hrvatskog zagorja, Krapinsko – zagorske županije, Općine Desinić te drugih partnera.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba