Jednoglasno usvojen prijedlog oroslavskog proračuna za 2019. godinu, “teškog” 40 milijuna kuna

Gradonačelnik Gredičak: Zbog pozitivnih ekonomskih kretanja, bilo je moguće povećati ulaganja u imovinu, gospodarstvo, sport i mlade

Objavljeno: 28.12.2018. zagorjeinternational

Gradsko vijeće Oroslavja je na sjednici koja je održana u Andraševcu jednoglasno prihvatilo proračun za sljedeću godinu, koji je nešto veći od 40 milijuna kuna.

Rekonstrukcija vrtića

– Veliko povećanje rezultat je planiranih projekata rekonstrukcije Dječjeg vrtića Cvrkutić i Društvenog doma u Stubičkoj Slatini, izgradnje biciklističke staze, uređenja “Štale” u Mokricama, izgradnje reciklažnog dvorišta i izrade projektne dokumentacije za novu sportsku dvoranu – piše Radio Stubica.
Vijeće je prihvatilo i amandmane koji su se odnosili na izgradnju prostorija za nogometni klub, školsku prehranu, popravak krova na Domu u Mokricama, pomoć osnovnoj i srednjoj školi, povećanje stipendija te povećanje sredstava za radnu zonu.

Zahvala vijećnicima

Gradonačelnik Emil Gredičak zahvalio je vijećnicima na podršci proračunu i istaknuo da je zbog pozitivnih kretanja u gospodarstvu u proračunu bilo moguće povećati stavke za ulaganje u imovinu, jačanje gospodarstva, izgradnju objekata, sport, predškolski odgoj, potrebe u školstvu i humanitarnu skrb.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba