Na Štefanje u Mariji Bistrici održana Božićna glazbena večer KUD-a “Lovro Ježek”

Završni nastup u 2018. pred domaćom publikom odradili Limena glazba, MVS ”Ježice”, Tamburaški orkestar, Folklorne skupine ”Ježi” i seniori

Objavljeno: 27.12.2018. zagorjeinternational

U sklopu “Adventa u Mariji Bistrici”, domaći KUD ”Lovro Ježek” na Štefanje je organizirao Božićnu glazbenu večer. Tradicionalni završni nastup u godini odradili su Limena glazba, Mali vokalni sastav ”Ježice”, Tamburaški orkestar, Folklorne skupine ”Ježi” i seniori, a koncert su upotpunili i solisti Roberto Hren i Robert Mihovilić, te Trio Šudigo – Tihana Car, Doris Tkalčević i Pavel Novak.
Već u subotu na rasporedu je još jedan koncert u Domu kulture. S početkom u 19 sati svoje umijeće pokazat će dječja folklorna i tamburaška, te velika folklorna sekcija KUD-a Laz, a tu su i gosti, Dragutin Hrastović i Zbor Udruge umirovljenika Marija Bistrica “Bistričko zvono”. “Advent u Mariji Bistrici” završava Dočekom u podne na Staru godinu, već od 10.30 sati. Nastupit će Nikolina Hižar i Full gas te glavni gosti Barabe, a tu je i izvlačenje Bistričke božićne tombole, uz glavnu nagradu, automobil Hyundai i20 GO. Za besplatno kuhano vino pobrinut će se Udruga vinogradara Marija Bistrica. Voditelji su Ana Kruhak i Mirko Fodor.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba